Sivilarkitekter og arealplanlegger søkes

Vi har for tiden en økende oppdragsmengde og søker to dyktige og engasjerte sivilarkitekter med prosjekteringserfaring, en arealplanlegger, samt en nyutdannet ambisiøs arkitekt som kan bidra til å styrke vårt team.

Vi arbeider med en rekke forskjellige aktører. Vår spesielle ekspertise er kombinasjonsprosjekter hvor bolig, næring og landskap sammen skaper levende miljø. Vi tilnærmer oss ethvert prosjekt med en åpen, nøktern og samarbeidende holdning. Vår oppdragsportefølje består for tiden av næringsbygg, kirke, hotell, større boligprosjekter, eneboliger og hytter.

Vi søker etter medarbeidere –

med evne til strukturert og selvstendig arbeid
som trives på en arbeidsplass med høyt tempo og høye krav til de ansatte
med stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
Vi søker kreative arkitekter som ønsker å være med å bygge og utvikle vår suksessbedrift videre, skape en spennende arbeidsplass og utvikle gode prosjekter. Våre prosesser er inkluderende, og alle våre ansatte nyter en stor grad av frihet innenfor sine fagområder. Her er utviklingsmuligheter for de rette kandidatene. Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper er en forutsetning.

Vi er opptatt av stabilitet og langsiktighet, og tilbyr gode betingelser inkl. bonuspakke. Vi holder til i historiske lokaler ved sjøen i Sandviken i Bergen.

Send oss gjerne en e-post for en innledende uformell korrespondanse eller ta kontakt for en uforpliktende prat:

Mette Rakner tlf 98213942 mette@tippetue.no.

Anne Jensen tlf 40880732 anne@tippetue.no.

Søknad med CV kan sendes til post@tippetue.no.

Søknadsfrist: 18.04.17